Bryllup


Bryllup

Bryllup Bartender

- Personlige Brud og Brudgom drinker
- Skreddersydd drinkmeny
- Fullt baroppsett
- Festplanlegging og logistikk
- Event underholdning
- Flair bartending show


"Er det åpen bar?" er kanskje det viktigste spørsmålet for enhver bryllupsgjest.

Bryllupet ditt er en av de viktigste festene du planlegger i ditt liv og en bar er uten tvil en viktig del av enhver fest. Vi skreddersyr din drinkmeny som reflekterer din ønsker og temaer for den store dagen og vi kan til og med lage egne drinker spesielt for brud og brudgom. Med profesjonelle bartendere på laget vil din din bryllupsbar være en garantert suksess.

Ofte kommer bartendere med lokalet du leier og entusiasmen strekker seg sjelden lengre enn til rom & cola. Men med profesjonelle bartendere som tar seg av drinkmenyen og tar vare på dine gjester kan du tilby en spennende bar med god energi som beriker stemningen for kvelden. Og prisen er som regel den samme og kanskje heller rimeligere fordi du kutter ut mellomleddet som skal tjene på at du benytter deres personell.

Performance bartendere tar med seg underholdning bak baren og sørger for å live opp stemningen med enkle og imponerende triks, samtidig som de serverer kvalitetsdrinker raskt og effektivt til deg og dine gjester. En slik detalj på den store dagen vil bli en garantert "snakkis" blant dine bryllupsgjester .

Vi tar selvfølgelig vare på de som ikke drikker alkohol også! I din skreddersydde meny inkluderer vi lekre alkoholfrie drinker som kan gjøre den mest entusiastiske øldrikker nysgjerrig. Vi sørger for at alle dine gjester kan nyte kvelden med en leskende drink for hånden!

For å gjøre dagen din så stressfri som mulig tilbyr Performance Bartending hjelp med alt av logistikk til baren, alt fra innkjøp av alkohol og ingridienser til glasstøy. Vi sørger for at kvelden går knirkefritt.